Två hjärtans karameller

      
📚: Två hjärtans karameller
✏️: Sofia Fritzson
📊: 4/5
 
 
Jag fick i slutet av september bokpost från ett förlag som heter 
Lavender Lit, med uppdraget att läsa och recensera boken Två hjärtans karameller. Lavender Lit är ett förlag som enligt dom ger ut litterära pärlor ur bokfloden och på just Två hjärtans karameller stämmer det bra.
 
Två hjärtans karameller gavs ut hösten 2019 men har nu kommit ut som pocket. Sofia Fritzson är för mig ett nytt namn men som inte alls är är nybörjare i författarskapet då hon gett ut 14 verk, några noveller och några inbundna och pocket. 
 
Boken i fråga, Två hjärtans karameller utspelar sig några veckor före jul och vi får möta Ellinor och hennes syster Hillevi som efter deras pappas död får reda på att han är delägare i ett godisföretag, som kanske inte har den lönsamheten som systrarna önskar. 
 
Ellinor åker för att träffa ägaren till det här godisföretaget i en liten by som heter Kullaby. I ruskväder försöker hon hitta rätt men får ta in på byns Bed and breakfast. Där hon senare också kommer att få möta ägaren till godisföretaget vilket kommer att leda till inte bara ett samtal om godisföretaget...
 
I början vet man inte vart historien är på väg men på ett bra sätt vävs karaktärernas historier ihop på ett bra sätt.
 
Med humor, glimten i ögat och julmys tar man sig snabbt genom boken som lämnar en bra känsla inombords.
 
Nu vet jag att en fristående uppföljare till boken nyligen utkommit. Löften, kyssar och varm choklad heter den och med en titel som den borde den vara lika bra som Två hjärtans karameller.

Tack Lavender Lit för att jag fick chansen att läsa denna pärla!
 
Har du läst boken? Vad tyckte du? Kommentera gärna nedan eller släng in en kommentar på instagram!
 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Älskade terrorist: 16 år med militanta islamister

Lektioner i kemi

Barnens ö