Löften, kyssar och varm choklad

          

📚: Löften, kyssar och varm choklad
✏️: Sofia Fritzson
📊: 3/5

Löften, kyssar och varm choklad är den fristående uppföljaren efter boken Två hjärtans karameller.


I boken får vi följa med Hillevi som är syster till Ellinor som vi får följa i den första boken. Hillevi och hennes kille ska åka till fjällen och har hyrt en stuga i en vecka. Dagen innan deras avfärd gör Hillevis kille slut med henne. Hillevi beslutar för att ändå åka till fjällen och bo i stugan själv. Meningen med den här resan är inte bara att åka och ha det mysigt i en stuga utan Hillevis gamla ragg har bjudit in till en stor inflyttningsfest i den byn där de hyrt stugan.

När Hillevi kommer fram till stugan träffar hon Simon som är hemma på besök hos sin familj som driver stugbyn.

Simon och Hillevis vägar korsas och det visar sig att de ha en gemensam nämnare, Tim, som bjudit in till inflyttningsfesten. De gör en överenskommelse som visar sig vara svår att hålla sig till.

Jag tänker inte berätta mer då jag tycker att det blir för avslöjande. Boken är en gnutta julig men passar lika bra en snöig dag i februari. Sofia Franzson var för mig en okänd författare innan jag fick chansen att recensera Två hjärtans karameller. En sak är säker, hon skriver på ett bra sätt och väver ihop historier som inte är så förutsägbara.

Har du läst boken? Vad tyckte du? Kommentera gärna nedan eller släng in en kommentar på instagram!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Lektioner i kemi

Älskade terrorist: 16 år med militanta islamister

Barnens ö