Lektioner i kemi

Framsidan av boken Lektioner i kemi


Det är många gånger som man läser en bok för att man tycker att man borde läsa den för att alla andra läser den och att den blivit hypad. Så var situationen med boken lektioner i kemi. Jag såg boken över allt, kollegor läste den och tyckte den var bra, hypad helt enkelt. 

Jag började läsa boken och efter 100 sidor tyckte jag att jag hade kommit in i den och det är ganska långt in i boken och jag tänkte hela tiden att nu blir den bättre men den tanken blev inte riktigt till verklighet. 

Det var i slutet som jag tyckte att den tilltalade mig. Man fick reda på hur allt låg till och sen var den helt plötsligt slut. 

Boken är enligt mig lite överhypad för jag tyckte inte alls att den var så bra som alla andra tyckte. Då funderade jag på om det verkligen är så att alla tyckte att boken var så himla bra eller att man bara ska tyckte det för att den blivit så populär och att man kanske inte vill såga boken. 

Boken ska nu också bli en tv-serie och kan det vara så att det är en av få gånger som jag tycker att tv-serien är bättre än boken.

Har du läst boken? Vad tyckte du i så fall? 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Älskade terrorist: 16 år med militanta islamister

Barnens ö